Poikain Parhaat-tuotteet

Tuloarvio: Avoin
SKU
A87
Ihanat kotimaiset Poikain Parhaat-tuotteet myynnissä meillä Tuomaan markkinoiden ajan!

Perinteinen käsityöläisglögi

Suomalaiseen mustaherukkatäysmehuun valmistettu aito glögi. Glögi maustetaan tuoreella inkiväärillä ja aidoilla perinteisillä glögimausteilla: kanelilla, neilikalla ja kardemummalla. Ei sisällä lainkaan teollisia maku- tai väriaineita. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ainesosat: Vesi, suomalainen mustaherukkamehu, sokeri, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Mausteet: inkivääri, kaneli, neilikka, kardemumma.

Suomi Juhlaglögi

Suomalaiseen mustikka- ja mustaherukkatäysmehuun valmistettu aito katajanmarjainen glögi. Täyteläisen pehmeä sinisten marjojen glögi juhlaan kuin juhlaan!Mausteena tuore inkivääri, neilikka, kaneli, maustepippuri, tähtianis ja katajanmarja. Ei sisällä lainkaan teollisia maku- tai väriaineita. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ainesosat:Vesi, sokeri, suomalainen mustikkamehu, suomalainen mustaherukkamehu, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Mausteet: inkivääri, kaneli, neilikka, tähtianis, maustepippuri, suomalainen katajanmarja.

Glögien valmistusohje: Glögit ovat valmiita nautittavaksi. Glögien maut tulevat parhaiten esiin ravistamalla pulloa ja lämmittämällä glögi noin 75-asteiseksi.

Kahvit 

Joulukahvi

Piparkakun makuinen joulukahvi on Arabica-kahvipohjaan valmistettu aromilla maustettu suodatinkahvi. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ainesosat: Kahvi ja aromi. Säilöntäaineeton.

Flavor Kermasuklaa 

Täyteläisen kermainen ja ihanan suklainen Arabica-kahvipohjaan valmistettu aromilla maustettu suodatinkahvi. Paahtoaste 2/5. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ainesosat: Kahvi ja aromi. Säilöntäaineeton.

Flavor Suklaa-appelsiini

Konvehtimainen ja täyteläisen makea Arabica-kahvipohjaan valmistettu aromilla maustettu suodatinkahvi. Paahtoaste 1/5. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ainesosat: Kahvi ja aromi. Säilöntäaineeton.

Flavor Hasselpähkinä

Kevyt, mutta täyteläisen pähkinäinen Arabica-kahvipohjaan valmistettu aromilla maustettu suodatinkahvi. Sopii myös pähkinäallergikoille. Paahtoaste 2,5/5. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ainesosat: Kahvi ja aromi. Säilöntäaineeton.

Flavor Chilisuklaa

Lempeästi lämmittävä chili ja pehmeä tumma suklaa luovat yhdistelmän, joka ei jätä ketään kylmäksi! Chilisuklaakahvi on Arabica-kahvipohjaan valmistettu aromilla maustettu suodatinkahvi. Sopii myös chiliallergikoille. Paahtoaste 3/5. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ainesosat: Kahvi ja aromi. Säilöntäaineeton.

Teet

Joulutee

Vaniljaisen herukkainen musta joulutee. Puna- ja mustaherukalla, aidolla bourbon-vaniljalla ja perinteisillä joulumausteilla maustettu Ceylon-teepohjainen musta tee joulun tunnelmaan. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä teollisia maku- tai väriaineita. Ainesosat: Musta tee (Ceylon, Etelä-Intia, Kiina), pomeranssinkuori, kivisokeri, suomalainen punaherukka ja mustaherukka, kaneli, neilikka, bourbon vanilja, kardemumma, luontaiset aromit. Säilöntäaineeton.

Iltataivas

Marjaisan maukas Chun Mee-vihreän teen ja puolukalla, punaherukalla ja vadelmalla maustettu Oolong-teen sekoitus. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä teollisia maku- tai väriaineita. Ainesosat: Oolong-tee (Kiina), vihreä tee (Chun Mee), suomalainen puolukka, suomalainen punaherukka, suomalainen vadelma. Säilöntäaineeton.

Talvitee

Mustaan Ceylon-teepohjaan valmistettu teesekoitus, joka on maustettu katajanmarjalla, mustikalla, mustaherukalla ja seljanmarjalla, sekä ripauksella tähtianista. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä teollisia väriaineita. Ainesosat: Musta tee (Ceylon), katajanmarja, anis, mustikka, seljanmarja, tähtianis, aromi, mustaherukka. Säilöntäaineeton.

Teen valmistusohje:Annostelu: 15 g/l, haudutuslämpötila: 75-80°C, haudutusaika: 2-3 min

Hillot

Suomalainen Karpalohillo

Särmikkään hapokas ja kirpeä metsämarjahillo, joka sopii mainiosti myös suolaisten ruokalajien kanssa. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä teollisia maku- tai väriaineita. Ainesosat: Suomalainen karpalo (75%), sokeri (20%), vesi, sakeuttamisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Suomalainen Lakkahillo

Happaman makea metsämarjahillo. Kullankeltainen lakka on suomalaisten metsien aarre, joka ihastuttaa aromikkaalla maullaan. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä teollisia maku- tai väriaineita. Ainesosat: Suomalainen lakka (75%), sokeri (20%), vesi, sakeuttamisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Suomalainen Mustaherukkahillo

Pehmeän kirpeä ja monikäyttöinen suomalainen puutarhamarjahillo. Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen. Ei sisällä teollisia maku- tai väriaineita. Ainesosat: Suomalainen mustaherukka (75%), sokeri (20%), vesi, sakeuttamisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja
ValmistusmaaSuomi
GluteenitonKyllä
LaktoositonKyllä
MaidotonKyllä
SokeritonEi
VegaaninenKyllä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Poikain Parhaat-tuotteet
Arviosi
Copyright Herkkukartano Oy 2020